Algemene informatie

Brandstof

Benzine

Vermogen

130 pk pk

Km-stand

19000 km km

Motor

1.2i Turbo 6MT

Kleur

DIAMOND BLACK

Versnellingen

6

Details

Gratis onderhoud voor levering, BTW aftrekbaar 12 maanden garantie Gratis keuring
Electronische Airconditioning Navigatiesysteem Aanraakscherm ABS Achterbank 1/3 – 2/3 Airbag bestuurder Airbag passagier Alarm Armsteun Automatische Tractie Controle Bandenspannings-controlesysteem Bluetooth Boordcomputer Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Cruise Control Electrische ruiten Electronic Stability Program Elektrisch verstelbare/verwarmde buitenspiegels Emergency Brake Assist ACHTERUITRIJCAMERA Handsfree Hill-Hold Control Hoofd airbag Isofix Katalysator LED dagrijverlichting & achterlichten Lederen stuurwiel Lendensteun Lichtmetalen velgen 18″ Lichtsensor Met onderhoudshistorie Mistlampen Voor Multifunctioneel stuur Dodehoek detectie Lederen afwerking zetels Lane Departure Verkeersbord herkenning Niet-rokersvoertuig Noodoproepsysteem PARK & GO TECHNOLOGIE Parkeersensoren multi media Intellilink Regensensor Sound system Start/Stop systeem Startonderbreker Stuurbekrachtiging USB Verkeersbordherkenning Voorruitverwarming Zij-airbags Elektrisch Inklapbare Buitenspiegels zelfdimmende binnenspiegel 8-voudige regeling zetels ….